Feb 28, 2016

Februari yang sangat sibuk

Lagi beberapa hari akan sampai ke penghujung bulan februari. bulan romantis kata punjagga inggeris. Namun studio mycartoonnizz sibuk melayan tempahan yang bertali arus. Sejak kebelakangan ini banyak artwork untuk korporat dan agensi pengiklanan bekerjasama dengan kami, kesan baik reputasi mycartoonnizz semakin berkembang ke satu level baru. Semakin dikenali di peringkat yang lebih luas. Pelanggan yang mempunyai persepsi tinggi terhadap hasil kerja seni.

Namun kesan kurang baik, kami tidak dibenarkan untuk berkongsi karya-karya tersebut atas persetujuan bagi urusan perniagaan ini. Ok tiada masalah untuk itu, insyallah studio mycartoonnizz memandang perkara ini sebagai pengalaman dan peluang untuk berkembang lebih maju.

Terbaru dari studio mycartoonnizz, kami akan menaik taraf (upgrading) kualiti kerja dari beberapa aspek:

1. Teknik lakaran eksklusif untuk sesetengah job ~ Sentuhan terkini dengan gaya lukisan yang lebih artistik, lebih menampakkan stroke garisan yang lebih menonjol dan garisan yang lebih style.

2. Teknik mewarna terkini dan berkualiti tinggi ~ Kelebihan team mycartoonnizz kali ini ialah mengenengahkan satu teknik digital painting lebih daripada cartoon style sebelum ini. Skin dan tona warna lebih hidup dan realistik. Penekanan kualiti pencahayaan yang lebih dramatik.

3. Tempoh kerja yang lebih untuk kualiti ~ sekian lama mycartoonnizz menawarkan proses kerja dalam 4 hari bekerja untuk artwork warna penuh, kali ini kami menambah kepada 7 hari bekerja tidak termasuk tempoh sesi preview dan editing. Demi menjaga kualiti kerja ke tahap yang lebih multinasional dan internasional tempoh ini mungkin lebih panjang jika melibatkan tugasan yang lebih kompleks dan teliti.

4. Harga pakej lebih eksklusif dan berbaloi ~ Tidak rugi melalukan invesment keatas strategi pemasaran perniagaan anda dengan menempah karya di mycartoonnizz, samada anda menggunakan untuk tujuan peribadi atau perniagaan. Ramai yang berpuas hati, ramai yang berbangga pernah berkolaborasi dan mendapat sentuhan artistik sejak 2008 hingga kini.

Mycartoonnizz belanja 1 artwork terkini 2016, versi eksklusif digital art

Mycartoonnizz menjalankan urusan secara online digital artwork. Anda boleh berurusan untuk pertanyaan dan tempahan melalui aplikasi: :: WhatsApp [ 0132377983 ] :: Facebook [ nizzam77@gmail.com ] :: Email [ mycartoonnizz@gmail.com ]

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...