Jul 16, 2012

Harga Kami

Hai salam Isnin buat anda semua.

Minggu ni agak sibuk dengan pelbagai agenda samada famili dan hal kerja.
Apa pun saja nak bloging tentang HARGA @ mycartoonnizz. Kami sangat berbesar hati dengan tawaran tugasan dan tempahan yang diluar pakej yang disediakan. Rezeki jangan di tolak. selagi boleh terima, kami akan terima.
Namun  kami suka jika anda mampu memahami standard kerja kami yang mengutamakan kepuasan pelanggan. Ada tawaran kerja yang tidak munasabah untuk disiapkan. Ada juga kerja yang bayaran tidak setimpal dengan kuantiti. Ada juga pindaan yang berlebihan dari apa yang ditetapkan.

Kami sedia melayan semua karenah pelanggan. Kami faham yang bukan semua mudah atau mampu mengerti bagaimana cara pelukis bekerja. Apa yang mampu kami jelaskan kami cuba.

Harga kami adalah mengikut standard kerja. Anda boleh bandingkan kami dengan pelukis yang lain, tiada masalah. Pilihan ditangan anda. Kami bangga dengan tawaran harga kerja kami dan seharusnya anda berbangga mendapat karya yang berharga sedemikian.

Harga kami akan berubah mengikut keperluan pelanggan. Jika tidak sesuai kita boleh berunding dan jika tidak mampu anda boleh cuba kepada pelukis lain. Kami tidak memaksa anda. Anda berhak memilih yang terbaik untuk anda BAYAR.

Syukur setakat ini dengan sikap lebih bertolak ansur dalam berniaga, kami masih boleh mengembangkan sayap dalam perniagaan seni ini. Tahniah kepada mereka yang telah mendapat khidmat lukisan kami.

Insyallah hujung minggu ini ramadhan bakal menjelang dan tempahan lukisan masih berjalan seperti biasa.. Kerja overtime la kalau banyak tempahan. :)

Untuk pertanyaan dan tempahan sila email mycartoonnizz@gmail.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...