Jul 14, 2012

Job Kartun Mewarna untuk kanak-kanak

Salam hormat buat anda semua, kali ini admin nak war-war kan satu job yang agak unik dan istimewa, dan kalau diizinkan tuhan kira ini adalah 1st job yang akan diwarnakan oleh kanak-kanak secara manual. Job untuk karnival hari raya di salah sebuah event tahun ni.

X nak cerita banyak disini pasal karnival, nanti bila orgeniser dah approve baru kita cerita dan siap promote suruh datang ramai2.. (silap2 aku pun datang bawak anak!)

Jadi kat sini just nak pamerkan proses kerja dengan orgeniser dari set draft kasar hingga warna penuh!. enjoy..!





Tempahan : [013] 2377 983 nizzam
Mycartoonnizz Digital Art Since 2008

No comments:

Tempahan di Mycartoonnizz

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...